hirdetés

Rekord alacsony áron kapható a Viomi SE és az A9

Kihagyhatatlan ajánlat

hír
Rekord alacsony áron kapható a Viomi SE és az A9 1
hajas
írta: hajas
2021-09-14

A Viomi termékeibe hamar bele tud szeretni az ember, hiszen kiváló minőségük ellenére olcsón be lehet őket szerezni. Most pedig rekord alacsony áron kapható az A9 és az SE a Geekbuyingon, így vétek lenne kihagyni a megvásárlásukat. Mindkét készüléket EU raktárból, ingyenes szállítással tudjátok behúzni.

Viomi A9

A Viomi másik nagy slágerterméke az A9 vezeték nélküli porszívó. 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami manapság átlagosnak mondható. Egy töltéssel akár egy órán keresztül is takaríthattok vele, ráadásul az akkuja kivehető, így kényelmesen tölthetitek. Összesen négy különböző szívófejet mellékel a gyártó a készülékhez, vagyis kaptok egy atkaeltávólítót, egy padlótiszítót, valamint két darab kefés szűkítő fejet is. A motoros fejre LED világítást szereltek, ami a sötétebb helyeken, például az ágy alatt automatikusan felkapcsol. A szűrőrendszere öt lépcsőből áll, az utolsó állomása a HEPA filter, ami még a legkisebb porszemeket is megköti.

Ha használjátok a VIOMIA9DF  kuponkódot, akkor mindössze 41 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

hirdetés