hirdetés

Rég látott jó áron a Chefree AF300 és az AF500 air fryer

A 2 literes AF300 kis igényekre míg a 6,5 literes AF500 nagy családosoknak ajánlott

hír
Rég látott jó áron a Chefree AF300 és az AF500 air fryer 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-19

Sokkal egészségesebb az olajmentes ételek fogyasztása és egyszerűbb is az elkészítésük egy air fryer segítségével. Emiatt is dübörög ez a piac és hatalmas a termékzaj, de mindig van egy-egy versenyző, ami ki tud tűnni a többi közül. A Chefree AF300 és az AF500 is ilyenek. Szemrevaló megjelenésükkel, nagy kosárkapacitásukkal, okos applikációjukkal és számos egyéb extrájukkal nagyon jó áron rendelhetők a Ranvee-től.

2 hónappal ezelőtt volt szerencsénk tesztelni ezt a kis konyhai remekművet, érdemes elolvasni vásárlás előtt. A Chefree AF300 légkeveréses sütőhöz kupont is kapunk a Ranvee-től, ha beírod a 832YNP1MJ79S  kuponkódot, akkor 19 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a zöld fritőzt. Lengyel raktárból, költségmentesen érkezik.

 

Chefree AF500 fritőz – húshőmérővel együtt jár

404x315x328,5 mm-es, 5,74 kg-os, BPA- és PFOA-mentes, hőálló PP anyagú air fryer minden konyhában garantáltan jól fog mutatni és jó szolgálatot is fog tenni egy kisebb család kiszolgálásához. A mosogatógépben könnyedén elmosható, 6.5 liter kapacitású, teflonbevonatú alumínium kosara ideális a 3-4 fős családok számára. A gyártó hozott is pár példát, hogy mi minden fér el ebben a kosárban: 2 kg sültkrumpli, egy 20 cm átmérőjű pizza vagy 2 kg csirke.

Ez a gép egy 8 az 1-ben konyhai személyzet, azaz kapsz általa 7 előre beállított programot például sült krumplihoz, csirkéhez, halhoz, és sütikhez. Ezen felül lehetőséged van saját beállításokat is megadni, így összesen 8 különböző módon használhatod a készüléket sütéshez, pároláshoz, grillezéshez vagy akár melegítéshez. Az 1700 W teljesítményű Chefree AF500 egyik különlegessége, hogy egy beépített húshőmérővel együtt érkezik.

Ez az eszköz különösen hasznos olyan ételek elkészítésénél, ahol a belső hőmérséklet kritikus fontosságú, például húsoknál, halaknál vagy akár süteményeknél. A másik kiemelkedő tulajdonsága a gyors felfűtési funkciója, azaz vége a „melegítse elő a sütőt” soroknak, hisz pikk-pakk 230 fokon üzemel a forrólevegős fritőzöd, így minden ételed a lehető leghamarabb lesz ropogós külsejű, belül mégis szaftos és ízletes. Extraként egy kenyértartót is mellékelnek a géphez, amellyel pirítóst tudsz készíteni.

Ami a zajszintet illeti, a Chefree AF500 48-65 dB zajszinttel működik, azaz nyugodtan mehetnek a készülődés közbeni háttérzenék, vagy esetleg egy filmnézés normál hangerőn, nem lesz zavaróan hangos az ételkészítés. LED érintőképernyőjén 30-205°C közöttre vagy a gyors 230 °C-ra állítható a hőmérséklet, illetve itt állíthatod a különböző programokat és az időzítőt is 1-60 perc között. Felsorolni is nehéz olyan sok tanúsítvánnyal ellátták a gépet, ami mind nagyon fontos, így nem hagyom ki őket. Ezek a CE, ROHS, REACH, LFGB, ERP tanúsítványok. Ezek mind azt jelentik, hogy számos egészségügyi és környezetvédelmi szempontnak megfelel. Érdemes a telefonos applikációját is letölteni, hisz több mint 100 receptet kínál a gyártó és akár le is menthetsz sajátokat, hogy később ne kelljen majd keresgélned.

Több mint kedvező a Ranvee ajánlata, hisz most, ha használod a 2QN57RTE7XBS  kuponkódot, akkor csak 39 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned. A termék lengyel raktárból, ingyenes szállítással fog érkezni.

hirdetés