hirdetés

Realme Buds Air 6 füles jóval olcsóbb kint, mint itthon

Az ára több mint 5000 Ft-tal kedvezőbb, mint a hazai boltokban

hír
Realme Buds Air 6 füles jóval olcsóbb kint, mint itthon 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-08

Szerencsénkre a Realme nem csak mobiltelefonokban jeleskedik, egyre jobb fülhallgatókkal lép a színpadra, ráadásul a Realme Buds Air 6 füles ára a hazai webshopokban sokkal magasabbra szökött, mint a Banggood oldalán. Ez a vezeték nélküli, Bluetooth-os, in-ear modell 6 darab zajszűrős mikrofont, nagyon hosszú, akár 40 órás üzemidőt, aktív zajcsökkentést, giga méretű hangszórókat és LHDC támogatást kapott. A jelenlegi 14 800 forintos ára miatt is tökéletes választás lehet bárki számára.

A kiváló minőségű hangokért a 12,4 mm-es neodímium mágnesekkel ellátott driverek felelnek, a részletgazdag hangzásért pedig az LHDC 5.0 támogatásnak mondhatsz köszönetet, ami akár 900 kbit/mp átvitelét is lehetővé teszi. Mindezek mellé még 3D Spatial Audio funkcióval, azaz erős térbeli hangzással és tízféle hangszínben variálható EQ-val is felvértezték.

6 darab zajszűrős mikrofonnal lesznek a telefonhívásaid és a meetingjeid kristálytiszta hangzásúak és zavartalanok. A füleseket pedig nem szükséges egyszerre használnod, ha csak az egyik füledbe tennéd, akkor is tökéletesen működni fog. A vezeték nélküli kapcsolatot Bluetooth 5.3 segítségével éri el, alacsony, 55 milliszekundumos késleltetéssel, hogy az aktiválható játék mód során a lehető legkisebb csúszás legyen a kép és a hang között. A készülék oldala érintésérzékeny, így kényelmesen fogadhatsz hívást vagy válthatsz a számok között. Az értintőfelületet a Realme Link applikáción keresztül saját ízlésed szerint alakíthatod, de itt találod a különböző beállításait is a fülesnek, például az EQ beállításokat és a Gamer módot.

A Realme Buds Air 6 a hazai áraknál jóval olcsóbb, 14 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg zöld vagy narancssárga-ezüst színben, a BG691bb7  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés