hirdetés

Pumpálj a TUERBB T-AP77 vezeték nélküli kompresszorral

A hordozható megoldás kedvező áron

hír
Pumpálj a TUERBB T-AP77 vezeték nélküli kompresszorral 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-22

Gyakran pattansz a biciklid nyergébe, szeretsz vele túrázni menni, vagy a napi ingázást is vele teszed meg? Nem kell tovább aggódnod a gumik állapota miatt! A modern életstílushoz igazodva a TUERBB T-AP77 vezeték nélküli kompresszor magában ötvözi a hordozhatóságot és a praktikumot, hogy bármikor, bárhol gyorsan és egyszerűen felfújhasd kerékpárod, autód kerekeit, sportlabdáid vagy egyéb felfújható eszközeidet. Ez az okos és kompakt eszköz az autósok és a sportkedvelők elengedhetetlen kiegészítője.

Beépített 4000 mAh akkumulátorának köszönhetően power bankként is funkcionál, így szükség esetén töltheted vele mobiltelefonodat vagy egyéb USB-s eszközeidet. Emellett a beépített LED világítás 20 lumen fényerővel segít a sötétben való munkavégzésnél, és figyelmeztető funkciót is ellát, ha szükséges.

A T-AP77 két különböző csomagban érhető el. Az alap változat tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, mint például a USB töltőkábelt, független légfúvókákat, a tömlőt és egy biztosítékot. Az „Upgraded Version” kiegészítő csomagban pedig egy extra tápkábelt is találsz, ami lehetővé teszi a kompresszor működését az autód szivargyújtójáról is, mindössze 1 dollárral magasabb áron.

A TUERBB T-AP77 hordozható légkompresszor tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és könnyen használható eszközt keresnek a gumiabroncsok, sportlabdák és egyéb felfújható eszközök karbantartásához. A BGRAUGAP77  kuponkód használatával 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, szerintem kiváló ár-érték aránnyal bír. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád EU raktárból.

hirdetés