hirdetés

Pazar áron az Anker Soundcore Q30 fejhallgató

Pöpec kis fejhallgató nagyon baráti áron az augusztusi Aliexpress Choice Day-en

hír
Pazar áron az  Anker Soundcore Q30 fejhallgató 1

Forrás: Aliexpress, ANKER Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-01

Sokszor írtunk már az Anker Soundcore minőségi hangszóróiról és füleseiről, így bátran állíthatjuk, hogy a Q30 egy megbízható és minőségi fejhallgató, amiben nem fogsz csalódni. Ez a modell vezeték nélküli, 60 órás üzemidőre, erős basszusra és zajcsökkentésre képes, illetve felvértezték NFC-vel és ANC-vel is. Az augusztusi Aliexpress Choice Day-en különösen alacsony áron, 23 000 forint alatt juthatsz hozzá. Ráadásul kék, fekete és rózsaszín dizájnnal is lecsaphatsz rá.

Bluetooth 5.0 vagy NFC segítségével csatlakozik a telefonodhoz, sőt, egyszerre akár két eszközhöz is, de megtalálható rajta egy jack dugalj is, ha a vezetékes használatot részesítenéd előnyben.

Az AliExpressről az augusztusi Choice Day alkalmával, augusztus 1-6 között, most nagyon kedvező áron rendelhető meg. 22 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az RKCD8  kuponkód használatával, és nem kell számolnod további költségekkel sem. Kéket, feketét vagy rózsaszínt fogsz választani?

hirdetés