hirdetés

Ouvis AMR5 mini PC jó áron a Techtober Feszten

Kompakt erőmű több változatban – válaszd a neked megfelelőt!

hír
Ouvis AMR5 mini PC jó áron a Techtober Feszten 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

A mini PC-k világában egyre inkább a teljesítmény és a praktikum ötvözése a cél, és az Ouvis AMR5 pontosan ezt nyújtja. Két változata is elérhető, amelyek mind a munkához, mind a játékhoz tökéletesen alkalmazkodnak. Ezek a gépek úgy vannak megtervezve, hogy kicsi méretük ellenére szuper teljesítményt biztosítsanak. Ráadásul a Techtober Feszt keretében, egyedi kuponjaink segítségével most baráti áron szerezheted be a neked tetsző verziót.

Ouvis AMR5 mini PC AMD Ryzen 7 5800U-s verzió – Még nagyobb teljesítményre képes

Ha a teljesítmény még fontosabb számodra, az OUVIS AMR5 Ryzen 7 5800U-val szerelt verziója még erősebb lehetőségeket kínál. A nyolcmagos processzor akár 4,4 GHz-ig is képes felskálázódni, így garantáltan bármilyen játék vagy alkalmazás gördülékenyen fut rajta. Ez a változat is 16 GB DDR4 RAM-mal és 512 GB-os NVMe SSD-vel érkezik, de a magasabb órajelű processzor még gyorsabb feldolgozást biztosít.

A grafikát az AMD Radeon GPU kezeli, amely bármilyen játék látványvilágát simán elbírja. Az extra teljesítmény érdekében ez a verzió is rendelkezik három különböző üzemmóddal, így könnyen váltogathatsz az energiatakarékos csendes üzemmód, a kiegyensúlyozott munkára optimalizált és a teljesítményt maximalizáló játékos üzemmód között.

A HDMI, DisplayPort és Type-C csatlakozóval három kijelzőt is használhatsz egyszerre 4K 60 Hz-en, ami tökéletes a többfeladatos munkavégzéshez vagy a teljes játékélményhez. Természetesen a gyors és stabil kapcsolatokról a WiFi 5 és a Bluetooth 5.0 gondoskodik.

Mindkét verzió ár-érték arányban kiváló teljesítményt nyújt, azonban a választás az igényeidtől függ. Ha a munkád vagy szórakozásod megköveteli a maximális sebességet és grafikai teljesítményt, akkor az AMD Ryzen 7 verzió lehet számodra az ideális választás. Ha viszont inkább a csendes, energiatakarékos működés és a kompakt, mégis erős mini PC érdekel, a Ryzen 5 Pro verzióval sem nyúlhatsz mellé.

Az Ouvis AMR5 mini PC-k 104 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). és 112 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). közötti áron érhetők el. Az AMD Ryzen 5 Pro 5675U verziót az NNNRENDELJKINAIT173  kuponkóddal vásárolhatod meg, míg az AMD Ryzen 7 5800U változat az NNNRENDELJKINAIT258  kuponkóddal lesz kedvezményes, míg tart a Techtober Feszt. A termékek Németországból érkeznek ingyenes szállítással, így gyorsan és egyéb költségektől mentesen juthatsz hozzájuk.

hirdetés