hirdetés

Otthonod biztonságának őre még kedvezőbb áron

Extra védelem éjjel-nappal

hír
Otthonod biztonságának őre még kedvezőbb áron 1

Forrás: AliExpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-24

Szeretnéd biztonságban tudni otthonodat, akkor is, amikor távol vagy, vagy éppen nyaralsz? Ha igen, akkor a YI 2K Home Pro kamera szett lehet a tökéletes megoldás számodra! Ez a termék remek megoldást nyújt, hogy mindig tudd, mi történik otthonodban. Ez egy szuper eszköz lakásod, házad vagy akár nyaralód biztonságának megerősítéséhez, és most kuponunkkal az ára is igen kedvező: szállítással együtt is csak 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

A YI Home App segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatod a kamerát, így pár perc alatt használatra kész lesz. A telepítés lépései könnyen követhetők, és a rendszer felhasználóbarát felülete megkönnyíti a mindennapi használatot.

A YI 2K Home Pro kamera szett az 1AUGUSTYI  kuponkóddal most szállítással együtt is jóval olcsóbb, mint más webshopokban, ahol egy kamera is többe kerül. A teljes szett mindössze 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és erősítsd meg otthonod védelmét a YI kameráival!

hirdetés