hirdetés

Őrizd meg szép emlékeid a Kodak digitális fotókeretével

Modern megoldás az emlékek életben tartására

hír
Őrizd meg szép emlékeid a Kodak digitális fotókeretével 1

Forrás: AliExpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-11

A Kodak 10,1 hüvelykes digitális képkeret egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy emlékeidet élénk színekben, nagy felbontásban őrizd meg. Képzeld el, hogy kedvenc fotóid és videóid nem csupán a számítógéped vagy telefonod mélyén lapulnak, hanem stílusosan, egy modern digitális keretben elevenednek meg otthonodban. A Kodak márka neve pedig önmagában is a fényképezés ikonikus örökségét hordozza, évtizedek óta a megbízhatóság, az innováció és a képalkotás iránti szenvedély szinonimája.

A keret beépített 4000 mAh-s újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 6 órán keresztül képes működni vezeték nélkül is. Így bárhová elhelyezheted a lakásban anélkül, hogy aggódnod kellene a kábelek miatt. Az elegáns, minimalistán tervezett fémes külseje tökéletes kiegészítője lesz a nappalinak vagy a hálószobának. A beépített 32 GB tárhelyen akár 80 000 fotót is tárolhatsz, így emlékeid mindig kéznél lesznek. A kijelző 178° széles betekintési szöge biztosítja, hogy bárhonnan nézed, a képek mindig élesek és lenyűgözőek maradnak.

Ez a Kodak digitális fotókeret a modern technológia és a személyes emlékek tökéletes ötvözete. Tökéletes ajándék családtagoknak vagy barátoknak, illetve otthonod stílusos kiegészítője lehet, amely mindig emlékeztet a legszebb pillanatokra.

Most a RendeljFS20  és 16Q19HUW5IXU  kuponkódok együttes felhasználásával 42 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg az AliExpress oldaláról. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés