hirdetés

Óriásit esett a Bogist M5 Pro-S roller-robogó hibrid ára

Ha ezt az árat meglátja Marika néni, azonnal eldobja a banyatankját és rápattan!

hír
Óriásit esett a Bogist M5 Pro-S roller-robogó hibrid ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-07

A Bogist M5 Pro-S elődjéről olvashattál már tavaly, ezt a modellt turbózta fel a gyártó nagyobb aksival és sebességgel, illetve dupla lengéscsillapítással és egy kis dizájnbeli tuninggal. Az árát pedig brutál mód lenyomták, a Banggoodon most csak 153 000 forintot kérnek érte, ami egy kényelmes üléses, 35 km megtételére és 48 km/h végsebességre képes járgánynál finoman szólva is nagyon jó ár. Ha ma megrendeled, körülbelül 7 nap múlva már hasíthatsz is vele munkába vagy a szupermarketbe.

Elődjéhez képest ez a típus kapott első és hátsó lengéscsillapítókat is, így még inkább megbirkózik a magyar utakkal is, vízállóságának hála a beázástól sem kell tartanod. Tárcsafék tekintetében is dupláz, elől és hátul is találhatsz egyet. A kormányon található kijelzőn nyomon követheted az aktuális sebességet, az akkumulátor töltöttségét, és minden lényeges menetadatot real-time. Hátra pedig kapott egy pofás kosarat, amibe nyugodtan pakolászhatsz, így nem kell a kormányra aggatni a szatyrokat.

Ha boltba járós vagy hosszabb távon is kényelmesen használható elektromos járgányt keresel, akkor a Bogist M5 Pro-S-t érdemes választani. A BGM5PSHU  kuponnal 153 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással, európai raktárból és akár már 7 nap múlva roboghatsz is vele.

hirdetés