hirdetés

OOU minőségi konyhai kiegészítők kuponozhatók

Késélező, antibakteriális vágódeszka, hámozó és gyümölcskés egyben

hír
OOU minőségi konyhai kiegészítők kuponozhatók 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-26

3 hiánypótló, multifunkcionális konyhai kiegészítővel lepett meg minket a Gshopper. Egy 3 vájatos késélező, egy kétvégű hámozó és gyümölcskés, illetve egy antibakteriális vágódeszka kuponozható. A késélező sokoldalúan használható, a kétvégű eszköz pedig erős pengékkel lesz a segítségedre. A vágódeszkát megspékelték egy kihajtható élezővel, csúszásmentes talpakkal és vízelvezető nyílással. Pár ezer forintért cserébe az összes sütési-főzési előkészület gyerekjáték lesz.

A Gshoppertől szereztünk kupont is rá, így ha beírod a GPSTEP10  kódot, mindössze 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned, ráadásul a szállítás ingyen lesz.

OOU késélező – Legyen minden kés éles, mint a borotva

Minden konyha elengedhetetlen kellékei az éles kések, hisz sokkal könnyebb a sütés-főzés egy élesebb eszközzel, mint egy tompával hosszú perceken át nyiszatolni a húst és a zöldségeket. Ha még nincs a fiókban egy megbízható késélező, akkor érdemes minél előbb beszerezni, hogy ne új késeket kelljen egy idő után vásárolnod, csak meg kelljen őket élezned. Az OOU késélezőjével a pengéket könnyedén, pár másodperc alatt megélezheted, így nem lesz több szenvedés a főzési-sütési előkészületek során. A legtöbb forgalomban lévő késsel kompatibilis az eszköz.

Háromféle vájat áll a rendelkezésedre, az egyiket bevetheted a sima tompa kések esetén, a másikat a kerámia vágóeszköznél a harmadikat pedig az ollóknál. Az élező kialakítása során figyeltek a biztonságra, hisz létrehoztak egy fogórészt távolabb az élezőrésektől így stabilan és kényelmesen foghatod az egyik kezeddel az eszközt míg a másik kezeddel a kést húzod át az élezőkön. Ennél a típusnál 35 fokos dőlésszög áll rendelkezésedre. A 160 mm hosszú késélező bőrbarát, ABS anyagból készült és szereltek rá egy U-alakú akasztót, amivel könnyedén elhelyezheted akár a konyhaszekrényre akasztva.

Mondj búcsút a tompa pengéknek a Gshopper GPSTEP10  kuponjával, most nagyon kedvező 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árért cserébe, ingyenes szállítás mellett!

OOU vágódeszka – Pá-Pá bacik

Az Oou multifunkcionális, antibakteriális, penészálló és kétoldalas vágódeszkája vízelvezetővel és késélezővel felszerelve érkezik meg a praktikus kiegészítőket keresők konyhájába. A 400x280x20 mm-es mérettel és TPR, 304 rozsdamentes acél, illetve PP anyagokból készült deszka a kedvezményes ár mellett szürke és fehér színben is választható a Gshopperen.

A fa vágódeszkákkal ellentétben erről a termékről a baktériumok 99,9% százalékát eltávolíthatod egy sima kézi mosogatással.

Az egyik oldalán csúszásgátló talpakat helyeztek el, így a másik oldalán lévő, kihajtható késélezőt biztonsággal használhatod, ha szükséges szeletelések előtt egy kis élezés. Illetve az egyik sarkán egy vízelvezető nyílást is kapott, így a felesleges nedvesség könnyedén lefolyatható anélkül, hogy az apróra szeletelt fokhagyma leszánkázna róla a mosogatóba. Ráadásul ezt a lyukat akár a tárolás során is hasznosíthatod, könnyedén felakaszthatod a segítségével bármilyen kampóra, amit elhelyezel a konyhába.

Bővítsd te is a konyhai arzenált egy ilyen multifunkcionális kiegészítővel, most a GPSTEP10  kuponkóddal 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe, ráadásul a szállítás ezúttal is ingyenes lesz!

hirdetés