hirdetés

OnePlus Nord 4: globál verzió és csak 141 ezer forint

Végre! Újra fém házban a telefon

hír
OnePlus Nord 4: globál verzió és csak 141 ezer forint 1

Forrás: Gshopper

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-23

A OnePlus Nord 4 a középkategóriás okostelefonok piacán új mércét állít fel, amely a teljesítmény, a dizájn és a megfizethetőség ötvözésével nyújt kiváló felhasználói élményt. Ez a készülék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet egy modern okostelefontól elvárhatsz, miközben a mindennapokat is megkönnyíti. Ráadásul most elképesztően jó áron szerezheted be, ahhoz képest, hogy az augusztus 8-i megjelenésen még mit kértek érte.

A OnePlus hosszú távú szoftveres támogatást ígér a Nord 4 számára, négy nagy Android-verzió frissítéssel és hat évig tartó biztonsági javításokkal, így a készülék 2030-ig naprakész marad. Az 5500 mAh kapacitású akkumulátora akár egész napos használatot biztosít, így nem kell aggódnod amiatt, hogy lemerül a nap végére. A 100 wattos SUPERVOOC-gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 30 perc alatt teljesen feltölthető, ami különösen hasznos, ha sietsz valahová.

A készülék hátoldalán egy 5 MP-es elsődleges kamera kapott helyet, amely a Sony LYTIA szenzorral és optikai képstabilizátorral van felszerelve, így éles és tiszta képeket készíthetsz még gyenge fényviszonyok között is. Az ultraszéles látószögű kamera 112 fokos látómezővel rendelkezik, ami ideális tájképek vagy csoportképek készítéséhez. A videófelvétel sem marad el, hiszen a Nord 4 4K-felbontásban is képes rögzíteni 60 képkocka/másodperc sebességgel. Az intelligens funkciók közé tartozik a csoportképek automatikus szemkeresője, így senki sem fog pislogni a képeken, valamint az új AI-alapú eszközök, amelyek megkönnyítik a jegyzetelést és a tartalom összefoglalását.

Az új Nordtones-dizájn és a fémből készült ház kombinációja egyedi megjelenést kölcsönöz a készüléknek, miközben az innovatív antennatechnológia javítja a hálózati kapcsolatok stabilitását és sebességét.

Ha 12 GB RAM + 256 GB tárhely kombóban választod a OnePlus Nord 4 telefont, akkor 141 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha pedig 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel, akkor 169 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára, de mindkét esetben használd a gshopper100  kuponkódot! Más költség nincs, ingyenes a kiszállítás és szeptember elejére meg is érkezik.

hirdetés