hirdetés

OnePlus Ace 3 Pro okostelefon 173 000 Ft-tól

A Gshopper kódjával tízezreket spórolhattok

hír
OnePlus Ace 3 Pro okostelefon 173 000 Ft-tól 1

Forrás: OnePlus

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-23

A nyár elején megjelent OnePlus Ace 3 Pro mobiltelefon 3. generációs Snapdragon 8 processzorral érkezik, és akár 24 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel is rendelhető. Két SIM-kártya használatát támogatja, a 6100 mAh kapacitású akkumulátort pedig 100 wattos gyorstöltéssel körülbelül fél óra alatt teljesen feltölthetitek. Ráadásul a Gshopper kuponnal jelentős összeget takaríthattok meg, így most különösen érdemes váltani. Minden modell ingyenes szállítással érkezik.

A fő kamera egy 50 MP-es darab, az ultraszéles 8, míg a makró objektív mögött egy 2 MP-es szenzor kapott helyet, 4K@60fps videókat készíthettek a készülékkel. Egy 16 MP-es képalkotóval lőhettek szelfiket. Zöld vagy szürke színben rendelhetitek meg a 163,3×75,3×8,7 cm méretű telefont, ami csak 225 grammot nyom. Megfelel az IP65 szabványnak, azaz teljes mértékben védett por és kisnyomású vízsugár ellen. A Gshopper kínai verziót kínál, de előre telepített globális operációs rendszerrel érkezik. A szállító visszaigazolása alapján támogatja a 4G B20 frekvenciasávot is.

A OnePlus Ace 3 Pro okostelefont nemcsak kétféle színben, hanem négy felszereltségben tudjátok megrendelni. Ha használjátok a gshopper100  kuponkódot, akkor elég sokat spórolhattok minden verziónál. Amennyiben a 12+256 GB-os típust választjátok, akkor mindössze 173 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok a OnePlus telóját. A Gshopperről elérhető erősebb konfiguráció is, a 16+256 GB változat 198 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a 16+512 GB-os verzió 209 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a legdurvább 24 GB memóriával és 1 TB tárhellyel ellátott modell pedig 237 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg. Kínai raktárból, költségmentesen érkeznek.

hirdetés