hirdetés

Olcsó, napelemes Hiseeu C90B IP kamera a nyugodt percekért

Bel- és kültéri, vezeték nélküli, napelemes, WiFi-s kamera AI funkciókkal

hír
Olcsó, napelemes Hiseeu C90B IP kamera a nyugodt percekért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-06

Ha te is azok közé tartozol, akik a melóban azon aggódnak, hogy vajon mit csinálhat kisállatuk otthon egyedül, este pedig minden kóbor macskára azt hiszed, hogy épp kirámolják a kerti fészert, akkor a Hiseeu C90B kül- és beltéri, WiFi-s, napelemes kameráját neked találták ki. Négyféle pakkban is megvásárolhatod, a szóló verziótól kezdve egészen a négy darabos verzióig, az ára pedig nagyon jó, 13 800 forinttól indul a Banggood oldalán.

ha pedig bekapcsolod az értesítés funkciót, akkor azonnal jelzi a telefonodra az Eseecloud applikáción keresztül az eseményt, illetve beállíthatod, hogy szirénázzon és felkapcsolja a lámpáit is elrettentésképpen.

A 4 MP HD technológiának hála, elég magas és részletgazdag 2560×1440 pixel felbontásban rögzíti a felvételeket behelyezett, maximum 128 GB-os memóriakártyára vagy a WiFi segítségével a felhőbe küldi őket, amiket a kamera saját applikációján keresztül is azonnal láthatsz. Nagyon fejlett, színes éjjellátó funkciót is kapott, ez a rendszer LED-es megvilágítást használ, amely aktiválódik, amikor a fényviszonyok romlanak, így kaphatsz egy olyan éjszakai felvételt, amelyen a színek és a részletek ugyanolyan jól kivehetők lesznek, mintha nappal készült volna.

Mindezek mellett az eszköz még kétoldali kommunikációra is képes így távolról hallgathatjuk kutyánk kanapén horkolását, illetve rászólhatunk, ha épp a kispárnát kezdené el szétcincálni.

Most a Banggoodról a BGRAUGHC90B  kuponkódunkkal négyféle kiszerelésben is megvásárolhatod, ingyenes szállítás mellett.

Az árak így fognak kinézni:

1 kamera + 1 napelem 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

2 kamera + 2 napelem 21 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

3 kamera + 3 napelem 34 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

4 kamera + 4 napelem 44 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés