hirdetés

Olcsó, mégis jó alternatíva az egér piacon

A szivárvány színeiben pompázó, pöpec kis rágcsáló az Attack Shark X2 Pro

hír
Olcsó, mégis jó alternatíva az egér piacon 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-31

Az év első felében figyelt fel jobban szerkesztőségünk az Attack Shark egerekre, azóta több tagunk töretlenül és elégedetten használja is őket. Most a márka legújabb X2 Pro modelljét hoztuk el neked, ami már kinézetében is egy figyelemre méltó periféria. A fehér és fekete színben választható egér átlátszó testet kapott és testre szabható, közel 17 milliónyi színben pompázó RGB világítást. Specifikációjában sem találhatunk kivetni valót, igazán erős kütyüt kaptunk most is a gyártótól, ami valóban a drága konkurensek olcsó alternatívája lehet a 6000 forintos árával.

A termék kompakt méretének (125x64x42 mm) és könnyű kialakításának (109 g) hála utazásbarát anélkül, hogy a teljesítményében kompromisszumot kellene kötnöd. A 7 gombos eszköz csendes módjának köszönhetően pedig biztosan nem fogsz munkatársaid agyára menni a hangos kattintásokkal. A gyártó elmondása szerint 50 millió kattintást tudsz a perifériádból kicsikarni.

Az Attack Shark X2 Pro a BG2ea03b  kuponkóddal 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, illetve a gyors és ingyenes szállítás mellett választhatsz hogy fekete vagy fehér színben használnád-e szívesebben.

hirdetés