hirdetés

Olcsó és sokoldalú zseblámpák a Ranvee-tól

Nem mindennapi kialakítások

hír
Olcsó és sokoldalú zseblámpák a Ranvee-tól 1

Forrás: Ranvee

Atika
írta: Atika
2024-07-17

A Ranvee két sokoldalú zseblámpához is küldött kupont, amikkel jelentősen csökkenthető mindkettő ára. Az egyik egy forgatható fejű variáns, több fényforrással, a másik pedig egy ennél is több funkcióval rendelkező, akár fluoreszkáló házzal is rendelhető lámpa. Ezek a lámpák minden helyzetben jól jöhetnek, legyen szó szerelésről, kempingezésről vagy éjszakai túráról. Mindkét lámpa kínai raktárból, extra költségektől mentesen érkezik, az egyiket ráadásul 3 különböző verzióban is megrendelhetitek.

Sokoldalú zseblámpa 2

Az előzőnél még kisebb modell, csak 69x38x16 mm-es és modelltől függően átlátszó foszforeszkáló vagy fekete, szintén átlátszó műanyag házat kapott. Előbbi extra UV vagy piros fényű LED-ekkel rendelhető meg, míg utóbbiból nincs UV-s variáns.

A feje forgatható, illetve ennek is kerültek az oldalára fények, viszont jóval több opcióval. 5 LED-ről beszélünk, ezek fehér, zöld, kék, piros és lila színben világítanak. Ezek többféle kombinációban működtethetők, amikről lentebb a képek között találtok több információt. A főfényforrás két darab Samsung LH351B LED-ből áll, ezt 5 különböző fényerőn használhatjátok, ennek a maximuma pedig 1000 lumen.

Ebbe is kerültek mágnesek, a klipsz is hasonló és Type-C csatlakozón keresztül tölthető. Ezeken felül került bele egy riasztó, ami 110 decibellel tud ordítani, ha erre lenne szükség. A gyártó csomagol a termék mellé még egy piros és egy fehér szilikon kupakot, amit a lámpára húzva tompíthatjátok és deríthetitek a fényét.

Ez a lámpa kompakt, nagyon sokoldalú és praktikus, a több verzió pedig csak még érdekesebbé teszi. A Ranvee QEDNE58RWDSY  kuponjával 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés