hirdetés

NITECORE CW20 légfúvó legyőzhetetlen erővel és akkuval

26,64 Wh-s akku, 150 km/h fúvósebesség és intelligens szabályozó rendszer

hír
NITECORE CW20 légfúvó legyőzhetetlen erővel és akkuval 1

Forrás: Aliexpress, NITECORE Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-02

Nem is tudod, hogy mekkora szükséged van erre a tenyérnyi, mégis bitang erős légfúvóra, amíg be nem szerezted. Egy ilyen kütyüvel pillanatok alatt kitakaríthatod például a billentyűzetedet vagy a porszívó szűrőjét és portartályát, de szinte mindenhonnan kifújhatod vele a máshogy el nem érhető koszokat. Ráadásul még fotózások során is bevethető egy drágább szélgép helyett. A NITECORE CW20 hatalmas akkuja és ereje mellé szereltek egy sebességszabályozó rendszert is. Mindezért csak 22 700 forintot kérnek Aliexpressen.

Felvértezték sebességszabályozó rendszerrel is, így 15 és 150 km/h között tetszés szerint állíthatod a levegő erősségét.

Tartozékként kapsz az eszköz mellé egy lapos- és egy kerek fúvóka fejet, valamint egy nagyon praktikus tárolótáskát is.

Az Aliexpressen most nagyon jó áron, 22 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a 10CD03  kuponkód használatával, ingyenes szállítás mellett.

Ráadásul épp zajlik az októberi Choice Day, így érdemes körbenézned az esemény oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés