hirdetés

Ninkear N13 mini PC – Kompakt erőgép otthonra és irodába

Nagy dolgok kicsi csomagban

hír
Ninkear N13 mini PC – Kompakt erőgép otthonra és irodába 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

A Ninkear N13 mini PC ideális választás azoknak, akik nagy teljesítményt keresnek egy hordozható eszközben, hiszen az Intel i5-1340P processzor és a WiFi 6 garantálja a gyors és zökkenőmentes működést. Ha olyan eszközt keresel, ami helytakarékos, mégis képes megbirkózni a komolyabb feladatokkal, akkor a Ninkear N13 biztosan felkelti az érdeklődésed. Kuponunk segítségével pedig az árából is lefaraghatsz: most mindössze 136 000 forintért lehet a tiéd.

A csatlakozási lehetőségek széles tárházával a készülék nem hagy cserben: három USB 3.2, egy USB 2.0, RJ45 LAN port, fejhallgató csatlakozó és WiFi 6 biztosítja a gyors adatátvitelt és zökkenőmentes online élményeket. Emellett a Bluetooth 5.2 révén könnyen párosíthatod az eszközeidet, legyen az fejhallgató vagy billentyűzet. Mindössze 400 grammos tömegével és kompakt méretével ideális választás, ha helytakarékos megoldást keresel. Ez a mini PC tökéletesen elfér egy kis asztalon, vagy akár a hátizsákodban is, ha magaddal vinnéd. A mellékelt rögzítőkonzol segítségével pedig akár a monitor hátuljára is rögzítheted, hogy még több helyet spórolj meg.

A Ninkear N13 remek ár-érték arányú megoldást kínál mind a munka, mind a szórakozás terén. A modern dizájn, a csúcstechnológia és a könnyű hordozhatóság miatt ez a mini PC ideális választás mindazok számára, akik a teljesítményben és a stílusban nem szeretnének kompromisszumot kötni. A 96ZGVGFR  kupon segítségével most 136 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, természetesen, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

hirdetés