hirdetés

Ninkear A15 Pro laptop: Erő és hatékonyság 210 000 Ft-ért

Tökéletes megjelenítés és hosszú üzemidő

hír
Ninkear A15 Pro laptop: Erő és hatékonyság 210 000 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-16

A modern technológia világában egy megbízható és erőteljes laptop sokkal többet jelent, mint csupán egy munkaeszköz. A Ninkear A15 Pro laptop pontosan ezt nyújtja: kiváló teljesítmény, tágas kijelző és prémium anyagok találkozása egy stílusos készülékben. Erős hardver, hosszú akkumulátoridő és a komoly felhasználóknak tervezett billentyűzet gondoskodik róla, hogy minden feladatot könnyedén elvégezz.

Az 54,29 Wh-s akkumulátor akár 8 órás üzemidőt is biztosít, így nem kell folyton a töltő után nyúlnod. Ez különösen praktikus, ha útközben vagy és nincs mindig lehetőséged konnektorhoz csatlakozni. A laptop tömege 1,8 kg, ami egészen könnyen hordozhatóvá teszi, így ideális választás, ha sokat utazol, vagy gyakran váltasz munkakörnyezetet. A laptop megvilágított billentyűzete kényelmesen használható gyenge fényviszonyok között is, így este sem ütközi akadályba a gépelés. A beépített ujjlenyomat-olvasóval pedig biztonságosan és gyorsan oldhatod fel a laptopodat, megszabadulva a jelszavak gépelésétől. Emellett az USB-C portokkal, a WiFi 6 támogatással és a Bluetooth 5.0-val a csatlakozás is gyors és stabil, legyen szó adatátvitelről vagy eszközök párosításáról.

A Ninkear A15 Pro laptop jelenleg 210 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, ha használod a BGNKA15PRO  kuponkódot. Ingyenes szállítással érkezik a cseh raktárból, ami gyors és egyéb költségektől mentes kézbesítést biztosít.

hirdetés