hirdetés

Nincs olcsóbb és gyorsabb RC-autó, mint az Wltoys 144010

hír
Nincs olcsóbb és gyorsabb RC-autó, mint az Wltoys 144010 1

Forrás: Bangood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-06

Ha egy megbízható, nagy teljesítményű RC-autót keresel, ne keress tovább, a Wltoys 144010 távirányítós autó minden szempontból kiemelkedő választás. Egy futásra kész autót kapsz, ami csak a legszükségesebbet tartalmazza és ez, az árérzékeny vásárlóknak abszolút kedvező megközelítés a gyártó részéről. Legyél akár sebességőrült, vagy praktikus szempontokat figyelembe vevő RC-rajongó, ez a modell minden igényt kielégíti.

Az új, agresszív mintázatú gumik közepesen kemények, ami kiváló tapadást biztosít könnyű terepen. Az aszfalton és betonon is jól teljesítenek. A kerekek 12 mm-es csatlakozóval rendelkeznek, ami számos egyéb kerék opciót is lehetővé tesz. A jármű maximális sebessége 75 km/h, az ESC teljesítménye 45 A, ami elegendő erőt ad az autó számára, hogy a legextrémebb körülmények között is helytálljon. A jármű sebessége és irányítása a 2,4 GHz-es frekvencián működő adó-vevő rendszeren keresztül történik, ami stabil és megbízható kapcsolatot biztosít akár 100 méteres távolságig. 7,4 V-os, 1500 mAh kapacitású LiPo-akkumulátorral működik, ami körülbelül 8 perc üzemidőt biztosít és mindössze 3 óra alatt teljesen feltölthető. Az autó méretei 31×20,5×11 cm, súlya 1800 g, ami stabilitást ad a vezetés során. A jármű funkciói közé tartozik az előre és hátra mozgás, valamint a balra és jobbra kanyarodás, ami teljes irányítást biztosít a felhasználó számára. A kiváló vezérlés lehetővé teszi a sebesség és az irány precíz szabályozását, ami különösen hasznos a versenyek során.

A Banggoodnál most nagy kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezt a kiváló távirányítós kisautót, a BG98d00b  kuponkódért cserébe, most csak 37 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ha megrendeled, az Európai raktárból pikk-pakk megérkezik.

hirdetés