hirdetés

Nevetségesen olcsó a ThundeaL TD80W Full HD-s projektor

1080p felbontás, 450 ANSI lumen fényerő, automata trapézkorrekció és Android 13

hír
Nevetségesen olcsó a ThundeaL TD80W Full HD-s projektor 1

Forrás: Aliexpress, ThundeaL Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-02

Tavaly robbant be hozzánk a ThundeaL márka és szerencsére azóta is töretlenül ontják magukból a megérősebbnél megérősebb projektorokat. A TD80W is egy ilyen darab, a kis retró kézi videókamera kinézet elég jó belsőt takar. Full HD felbontás, 4K támogatással, 450 ANSI lumen fényerő és Android 13-as rendszer került a hordozható apróságba. Sokkal élvezetesebbek lesznek az esti filmezések, mintha TV-n néznéd őket. Ha meglátod a hihetetlenül alacsony árát, te sem fogsz tudni ellenállni neki.

A hangzásért egy darab, 3 wattos hangszóró felel. Működése pedig nagyon csendes, mindössze 39 dB lehet a maximum zajszint, tehát nem lesz zavaróan hangos a filmezések mellett. A fényforrás élettartamának minimum 50 000 órát jelöl a gyártó, tehát majdhogynem egy élet is kevés hozzá, hogy tönkremenjen, legalábbis bízzunk benne.

Beltérre és kültérre egyaránt nagyszerű szórakozás egy projektor, a ThundeaL TD80W modell pedig jó választásnak tűnik, hisz tudásához képest hihetetlenül alacsony az ára. Most a 10CD08  kuponkód használatával 24 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes szállítással.

Ráadásul épp zajlik az októberi Choice Day, így érdemes körbenézned az esemény oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés