hirdetés

Napi tekeréshez ideális az Eleglide T1 Step-Thru e-bike

Hétköznapi elektromos bicikli, teljesen jó tulajdonságokkal

hír
Napi tekeréshez ideális az Eleglide T1 Step-Thru e-bike 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-19

Suliba rohangálni, vagy edzésre menni teljesen megfelelő ezzel a elektromos bringával, még akkor is, ha kicsit messzebb vannak az otthonodtól. Az Eleglide T1 Step-Thru elektromos kerékpár ideális választás mindazok számára, akik hosszabb távokat szeretnének megtenni kényelmesen és könnyedén, miközben élvezik az elektromos rásegítés előnyeit. Ez az e-bike a városi közlekedés és a túrázás tökéletes kombinációját nyújtja, köszönhetően a praktikus trekking kialakításának. A Sulifeszt akcióban szuper kedvezményt kaphattok rá!

A bicikli 3,5 colos LCD-kijelzője áttekinthető módon jeleníti meg az összes fontos információt, beleértve a sebességet, a megtett távolságot, a túra időtartamát, valamint a töltöttségi szintet. Az okoskijelzőn USB-portot is találunk, így akár menet közben is tölthetjük a telefonunkat. A kijelző emellett figyelmeztet az esetleges üzemzavarokra, jelzi a fékezést és a világítás állapotát is.

A stabil csomagtartó nagy teherbírású, akár 120 kg-os összterheléssel – mármint biciklista és csomag összesen lehet 120 kg –, így a bicikli ideális választás mindennapi használatra és hosszabb túrákra is. Az Eleglide T1 Step-Thru elektromos kerékpár 30,5 kg-os tömegével és 179×68×112 cm-es méretével masszív és tartós kivitelű, amely hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújt. Ez a trekking stílusú e-bike tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható és sokoldalú közlekedési eszközt keresnek, amely minden helyzetben megállja a helyét.

A Sulifeszt akcióban, most nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg a Geekbuyingon, az NNNRENDELJKINAIT101  kuponkódért cserébe 323 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Európai raktárból érkezik a bringa, így sulikezdésre meg is érkezik.

hirdetés