hirdetés

Nagyot zuhant az Urevo URTM006 futó- és sétapad ára

Kicsire összecsukható, csúszásmentes felülettel és 12-féle HIIT-edzésprogrammal bír

hír
Nagyot zuhant az Urevo URTM006 futó- és sétapad ára 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

Az Urevo URTM006 egy olyan továbbfejlesztett sétapad, amin akár 10 km/h sebességgel is kocoghatsz, így kiváló választás akkor is, ha eddig a drágább futógépekkel szemeztél, de elég lenne neked a laza kocogás a séta mellett. A legnagyobb erőssége pedig a nagyon kicsire összecsukhatósága, így amikor pihenteted az izmaid sem kell a lakásban kerülgetni, könnyedén akár az ágy alá rejthető. A gép tudását tekintve szerintem nagyon megéri az árát, a Geekbuyingról kihagyhatatlan áron, 84 000 forint alatt rendelhető. Itthon sokkal drágábban találtam csak meg. Egészséges életmódra fel!

Felvértezték 12 különböző HIIT – magas intenzitású – edzésprogrammal, amely a fogyáshoz szükséges edzés nemzetközileg is elismert módszerét használja.

Ezek a programok segítenek a felhasználóknak kalóriát égetni a lehető leghatékonyabban. A kijelzőn lehet figyelemmel követni az eltelt időt, a megtett távot és az elégetett kalóriát. Van biztonsági fék is, ami leállítja a szalagot, ha valami galiba lenne.

Legnagyobb meglepetésemre ezt a modellt megtaláltam hazai forgalmazásban is, Alzán rendelhető 121 500 forintért. Nem vonom kétségbe, hogy esetleg annyit is megérne, de szerencsére Geekbuyingon alacsonyabb áron adják. A 8V7TDCTNPH kuponkódot kell beütni hozzá, így pedig már 83 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes szállítással, EU raktárból.

hirdetés