hirdetés

Nagyot zuhant az erős Ultimea Apollo P50 projektor ára

85 000 Ft körül kapható 4K támogatással, natív 1080p felbontással és elég jó fényerővel

hír
Nagyot zuhant az erős Ultimea Apollo P50 projektor ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-05

Szeretjük az Ultimea márkát, ti is sok, kiváló ár-érték arányú termékét megismerhettétek már írásainkból. Az Apollo P50 projektort is nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik szeretnék az otthoni filmnézést egy magasabb szintre emelni, de nem akarnak érte több százezer forintot fizetni. A kompakt méretű eszköz 4K támogatású, natív 1080p felbontást, 700 ANSI lumen fényerőt és Dolby Audio támogatást kapott számos egyéb extra mellett. Mindezért csak 85 100 forintot kell fizetni a Banggood oldalán, ami egy hihetetlenül jó ár egy ilyen tudású kütyüért.

A funkciók között akad még pár hasznos dolog, mint az automatikus trapézkorrekció, az intelligens tárgykikerülés és az automatikus fókuszállítás. A vezeték nélküli kapcsolatokat a WiFi 6 és a Bluetooth 5.3 támogatja, portokból pedig Ethernet, HDMI, két darab USB 2.0, egy AV és egy audió jack áll rendelkezésedre.

A sok extra ellenére is egészen olcsón hozzájuthatsz az Ultimea Apollo P50-hez. Banggoodon a BGANNIPR40  kuponkóddal, európai raktárból, ingyenes szállítással, 85 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés