hirdetés

Nagyot zuhant az erős Ninkear N13 mini PC ára

12 magos Intel i5-1340P proci, 16 GB RAM és 1 TB-os SSD

hír
Nagyot zuhant az erős Ninkear N13 mini PC ára 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

Ha egy kompakt méretű, mégis sokat tudó eszközt keresel, akkor a Ninkear N13 biztosan felkelti az érdeklődésed. Ezt a típust Intel i5-1340P processzorral szerelték fel, ami mellé 16 GB memória és 1 TB-os SSD társul. Nem mellesleg, elég jól telepakolták portokkal, így akár három kijelzőt is ráköthetsz egyszerre. Hasznos extra az előre telepített Windows 11 operációs rendszer, így azonnal használatba is vehető. Kupon segítségével pedig az árából is lefaraghatsz: most mindössze 129 000 forint alatt lehet a tiéd Geekbuyingról.

Mindössze 400 grammos tömegével és kompakt méretével ideális választás, ha helytakarékos megoldást keresel. Ez a mini PC tökéletesen elfér egy kis asztalon, vagy akár a hátizsákodban is, ha magaddal vinnéd. A mellékelt rögzítőkonzol segítségével pedig akár a monitor hátuljára is rögzítheted, hogy még több helyet spórolj meg.

Ninkear N13 remek ár-érték arányú megoldást kínál mind a munka, mind a szórakozás terén. A modern dizájn, a csúcstechnológia és a könnyű hordozhatóság miatt ez a mini PC ideális választás mindazok számára, akik a teljesítményben és a stílusban nem szeretnének kompromisszumot kötni. Az NNNNIKN13PC  kupon segítségével most 128 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, természetesen, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen kínai raktárból.

hirdetés