hirdetés

Nagyot zuhant a Full HD-s Lenovo Xiaoxin 100 projektor ára

4K-s támogatású kép, 700 ANSI lumen fényerő, 5W-os hangszórók és egyéb finomságok

hír
Nagyot zuhant a Full HD-s Lenovo Xiaoxin 100 projektor ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

A Lenovo márkanév már önmagában a minőség ígéretét sugallja, de most az alacsony árazását is bemutatja a Xiaoxin 100 projektorával. Ez a 4K támogatású, natív 1080p felbontású vetítő elég jó, 700 ANSI lumenes fényerővel, csendes működéssel és duál hangszóróval fogja otthonodba varázsolni a moziszerű filmezés élményét. Ráadásul a nagyon baráti, 60 000 forintos áron kapható kütyü még számos egyéb extrát is rejt. Fekete vagy fehér színben fogod választani?

Soha nem látott alacsony áron, csupán csak 60 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod otthonodba az igazi moziélményt, ha használod a BGANNIPR42  kuponkódot. A szállítás gyors és ingyenes.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés