hirdetés

Nagyot esett az Ultimea Apollo S40 hangprojektor ára

2 az 1-ben, vezetékes és Bluetooth csatlakozásra képes soundbar 28 000 Ft alatt

hír
Nagyot esett az Ultimea Apollo S40 hangprojektor ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-16

Régóta elérhető az otthoni moziélmény a millió-egy projektornak és tv-nek hála, amikhez elengedhetetlen a megfelelő hangzás is. Az Ultimea Apollo S40 soundbar meg fogja dübörögtetni a nappalidat, úgyhogy popcornt előkészíteni és hadd szóljon! Különlegessége, hogy az egy rúdnak tűnő egység ketté is választható, így a lakás bármely pontján külön-külön is elhelyezheted őket. A hangprojektor Bluetooth csatlakozási lehetőséget, 6-féle EQ módot, 2 magas- és 2 mélysugárzó hangszórót kapott a tökéletes hangzásért. Most mélyrepülésbe kezdett az ára, 28 000 forint alatt megvásárolható.

Méretes csomagot fogsz kapni a hangszóród mellé, ugyanis a dobozban fogsz találni 2 darab fali szereléshez szükséges készletet, 2 darab fali tartót és 3 darab RCA audió kábelt, illetve az EU-s hálózati adaptert a termék távirányítójával együtt. Vezeték nélküli használat esetén pedig a Bluetooth 5.0-s csatlakozás lesz a segítségedre.

Az árzuhanásnak hála a BGRAUGUS40  kuponnal mindösszesen csak 27 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod Banggoodról, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés