hirdetés

Nagyot esett a BlitzWolf BW-WA7 Bluetooth hangszóró ára

Karaoke, bárhol, bármikor

hír
Nagyot esett a BlitzWolf BW-WA7 Bluetooth hangszóró ára 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-08

Ha mindened a zene és imádod azt, ha a buli mindig veled van, akkor a BlitzWolf BW-WA7 lehet az új kedvenc társad. Ez a Bluetooth hangszóró nemcsak lenyűgöző hangminőséget kínál, hanem extra funkciókkal is rendelkezik. Akár kültéri programokhoz, akár egy jó kis karaoke esthez keresel megbízható eszközt, a BW-WA7 minden igényt kielégít, ráadásul a hosszú akkumulátor üzemidő és a dupla mikrofon csak emeli a tétet.

A csatlakozás Bluetooth 5.0 segítségével megoldott, de nemcsak vezeték nélkül lehet használni, hanem 3,5 mm-es jack kábellel, illetve van SD kártya és USB bemenete is. Az USB portnak hála power bankként is képes működni. TWS móddal rendelkezik, így ha van két BlitzWolf BW-WA7 eszközöd, simán összepárosíthatod őket és már szólhat is sztereóban a zene.

300x110x200 milliméteres teste és 2550 grammos tömege még éppen a hordozható kategóriába esik, ráadásul ebben segítségedre lesz a fogós kialakítása, amire akár egy vállpántot is csatolhatsz. Egy hónapja jelent meg a piacon, az ára mostanra nagyot esett: A BlitzWolf BW-WA7 Bluetooth hangszórót most 32 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a BGROTBWA7  kuponkód felhasználásával. A termék Csehországból érkezik ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen, így egészen gyorsan a kezedben lehet.

hirdetés