hirdetés

Nagyon olcsó, de jó robotporszívó a Tesvor S5

A Háztartási Kütyüvásár sztárja

hír
Nagyon olcsó, de jó robotporszívó a Tesvor S5 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-24

Igyekszünk folyamatosan frissíteni a Háztartási Kütyüvásár ajánlatait, amik között igazi gyöngyszemek húzódnak meg. A Tesvor S5 csak most került be az akcióba, viszont nagyot robban, mert elképesztően alacsony árat tudtunk rá kialkudni. Kuponnal már 41 000 Ft-ért lehet rendelni, cserébe pedig egy LiDAR szenzoros gépet kapunk cserébe. Erre szokták mondani, hogy kihagyhatatlan ajánlat.

Akkumulátora 2600 mAh kapacitású, a gyártó 180 perces üzemidőt ígér, ez idő alatt a robot a 600 milliliteres portartályába gyűjti a koszt.

Összegezve, a Tesvor S5 nem egy csúcsgép, valahol a középkategória alján helyezkedik el, viszont a hasonló tudású gépek jellemzően 60-70 ezer forintba szoktak kerülni. Ehhez képest a Tesvor S5 a Háztartási Kütyüvásáron már 41 000 Ft-ért megrendelhető, ingyenes szállítással, EU raktárból, a speciális NNNRENDELJKINAIT148  kuponkóddal. Ráadásul Aliexpressen kapható hozzá egy csomó kellékanyag, nagyon olcsón. Azokból is érdemes évekre előre betárazni. Filléres tétel a szűrő, a csere mop, de még a henger- és az oldalkefe is.

hirdetés