hirdetés

Nagyon jó áron a Hiseeu C40 napelemes, kültéri kamera

4 MP-es, mozgásérzékelős, éjszaka is jól látó, akkus, WiFi-s IP kamera

hír
Nagyon jó áron a Hiseeu C40 napelemes, kültéri kamera 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-12

A Hiseeu kamerái mindig kiváló ár-érték arányt képviselnek, most sincs ez másként a C40-es kültéri modellnél sem, ami szolár panellel érkezik, ami akár 305 cm-es távolságra is elhelyezhető a kamerától. 4 MP-es, 2560×1440 felbontásban kiváló felvételeket rögzít, akár éjszaka is, sőt IP66 vízállóságának hála az eső sem foghat ki rajta. A 10 400 mAh-s akkumulátora akár 3-4 hónapot is kibír napi 10 esemény felvétele mellett, de a napsütésnek hála sosem lesz gondod a töltésével. 18 000 forint kifejezetten baráti ár egy ilyen eszközért.

2,4 GHz-es WiFi-n tud a hálózathoz csatlakozni, ezt követően a maximum 128 GB-os micro SD kártyára vagy akár a Hiseeu, havidíj ellenében elérhető felhőszolgáltatásába is tudja menteni az elkészült felvételeket. A 10 400 mAh-s akkumulátora akár 3-4 hónapot is kibír napi 10 esemény felvétele mellett, de a napsütésnek hála sosem lesz gondod a töltésével.

Csupán csak 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod a Banggoodról, ingyenes szállítással, többletköltségek nélkül.

hirdetés