hirdetés

Nagy séta kis helyen az Urevo Spacewalk E4 sétagéppel

Növeld az állóképességedet a szobában

hír
Nagy séta kis helyen az Urevo Spacewalk E4 sétagéppel 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-23

Az Urevo Spacewalk E4 sétapad tökéletes megoldás azok számára, akik egyszerűen, de hatékonyan szeretnék kielégíteni a napi mozgásmennyiségüket. Kompakt méretének és könnyű hordozhatóságának köszönhetően bárhol használhatod, legyen szó az otthonodról vagy az irodádról. A kényelmes és csendes működés mellett az edzőpad kíméli az ízületeidet és segít abban, hogy bármikor mozoghass, akár egy online meeting közben is.

A sétapad irányítása rendkívül egyszerű a Bluetooth-os távirányítóval, amellyel szabályozhatod a sebességet, és akár némíthatod is a készülék hangjelzéseit. A LED-kijelző egyértelműen mutatja az olyan fontos adatokat, mint az idő, a megtett távolság, az elégetett kalóriák és az aktuális sebesség. Az Urevo Spacewalk E4 sétapadhoz minden szükséges tartozékot megkapsz, beleértve a távirányítót, a használati útmutatót, a kenőolajat, a töltőkábelt és egy hexakulcsot is, hogy azonnal elkezdhesd a használatát.

A 71 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árával és a 8MDYCZVQ  kuponkóddal a Geekbuyingról rendkívül kedvező lehetőség mindazok számára, akik minőségi, de elérhető árú sétapadot keresnek.

hirdetés