hirdetés

N-one Npad Ultra 12 colos tablet 70 000 Ft körül

8 GB RAM, 128 GB ROM, 4G, duál SIM hely és további finomságok

hír
N-one Npad Ultra 12 colos tablet 70 000 Ft körül 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-26

Az N-one Npad Ultra baráti áron ad csomó extrát, mint például a nagy, 12 colos kijelzőt, 8 GB RAM-ot, 128 GB ROM-ot, 4G lehetőséget, duál SIM helyet, GPS-t és 4 minőségi hangszórót. 15 wattos gyorstöltési lehetőséget is és Widevine L1 tanúsítványt szintén kapott a nagy felbontású filmezéshez, illetve G-szenzort a „dölöngélős” játékokhoz. Android 14-es rendszert futtat a Snapdragon 685 nyolcmagos processzor. Mindezért csak 70 800 forintot kell fizetnünk.

A kapcsolati módokat tekintve is jól felvértezték ezt a tabletet, van benne duál SIM támogatás (ami nem veszi el a helyet a micro SD kártyától), 4G, WiFi 5, Bluetooth 5.2 és GPS a szokásos műholdas támogatásokkal. 4 darab hangszóró biztosítja a megfelelő élményt a filmnézéshez és van benne giroszkóp a játékokhoz.

A Banggood oldaláról, EU raktárból és ingyenes szállítással csak 70 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használod a BGcbbf89  kuponkódot.

hirdetés