hirdetés

N-ONE Nbook Plus: korrekt kis olcsóság, praktikus extrák

Az eddig ismert legalacsonyabb áron viheted most

hír
N-ONE Nbook Plus: korrekt kis olcsóság, praktikus extrák 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-09

Az N-ONE NBook Plus laptop ugyan nem tartozik a legerősebb gépek közé, viszont most az eddig ismert legalacsonyabb áron érhető el. Ez a gép ideális választás mindazoknak, akik nem csúcsteljesítményt keresnek, hanem egy rugalmas, jól felszerelt és praktikus eszközt mindennapi felhasználásra.

A kijelző teljesen hátrahajtható, így a laptop tabletként is használható, ami jelentősen növeli a felhasználási lehetőségeket. Legyen szó jegyzetelésről, prezentációkról vagy multimédiás tartalmak fogyasztásáról, az Nbook Plus rugalmasan alkalmazkodik az igényeidhez. 1,2 kg-os tömege és vékony, 1,8 cm-es vastagsága könnyen hordozhatóvá teszi. Az alumíniumból készült ház nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz a gépnek, de tartósságot is biztosít. A háttérvilágítással ellátott billentyűzet kényelmes gépelést tesz lehetővé gyengébb fényviszonyok között is, a nagy méretű touchpad pedig kényelmes és precíz irányítást biztosít.

Portok terén is egészen jól felszerelt ez a gép. Az USB 3.2 port, a teljesértékű Type-C port, amelyen keresztül tölteni is lehet, valamint a kártyaolvasó és a jack csatlakozó mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Nbook Plus minden igényt kielégítően kapcsolódjon más eszközökhöz. Emellett a kétsávos WiFi és Bluetooth támogatás biztosítja a gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot.

A laptopot egy 46,2 Wh-s akkumulátorral látták el, amely normál használat mellett akár 5,5 órás üzemidőt is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. Előre telepített, jogtiszta Windows 11 Pro operációs rendszerrel érkezik, amely modern felhasználói élményt és megbízható biztonsági funkciókat kínál.

Összességében az N-ONE Nbook Plus egy jól felszerelt, megfizethető laptop, amely racionális választás lehet mindazok számára, akik egy praktikus, mindennapi használatra szánt eszközt keresnek. A BGRAUGNONP  kuponkóddal most az eddigi legalacsonyabb áron, 140 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be áfával az árban, ingyenes szállítással.

hirdetés