hirdetés

Multifunkcionális lámpa óriási aksival és jó fényerővel

9000 mAh-s akkuval, 1000 lm fényerővel és változtatható színhőmérséklettel

hír
Multifunkcionális lámpa óriási aksival és jó fényerővel 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-24

A Ranvee multifunkciós lámpája egy rendkívül sokoldalúan használható eszköz, amely állítható színhőmérsékletet, fokozatmentes fényerőszabályozást, piros, villogó fény üzemmódot, hosszú üzemidőt, gyors töltést és masszív felépítést kínál. Akár sötétben munkálkodsz, akár áramszünet esetén jönne jól a fény vagy kempingezés során lenne szükség vészvilágításra ez a nagy tenyérnyi lámpa megbízható és praktikus választás lesz. Ráadásul most pár ezer forintért cserébe le is csaphatsz rá kuponnal.

Támogatja a gyors töltést Type-C porton keresztül, így biztosítva a gyors és kényelmes újratöltést. Mágneses talppal és stabil, kampós kialakítású fogantyúval rendelkezik, amely kéz nélküli megvilágítási lehetőséget biztosít, ráadásul az 1/4 hüvelykes csavaros állványokkal és konzolokkal is kompatibilis a még nagyobb sokoldalúság érdekében.

A Ranvee XCNN993NM17W  kuponjával most csak 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte cserébe, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés