hirdetés

Mozizz otthon profin: Dangbei Mars Pro 2 lézeres projektor

A hangzása se kutya

hír
Mozizz otthon profin: Dangbei Mars Pro 2 lézeres projektor 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-18

A Dangbei Mars Pro 2 a tökéletes választás, ha házimozit szeretnél létrehozni otthon, kompromisszumok nélkül. Ez a natív 4K felbontású lézeres projektor nemcsak a vizuális élményt emeli új szintre, hanem az ALPD lézertechnológia segítségével még nappali fényben is lenyűgözően élénk képeket biztosít. A beépített Google TV és a Netflix engedélyezett alkalmazásával könnyedén elérheted kedvenc streaming szolgáltatásaidat. Képzeld el, hogy mindezt egyetlen eszközzel kapod meg, méghozzá a Dolby Audio hangzásával és az intelligens képbeállítással.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a projektornak, hogy közvetlen hozzáférést biztosít a Google TV-hez és több mint 10 000 alkalmazáshoz, köztük a Netflix, YouTube, Hulu és Disney+ szolgáltatásokhoz. Ezzel minden kedvenc tartalmad egyetlen helyen elérhető. Ráadásul a projektor okos funkciói, mint az akadálykerülés és az azonnali AI képbeállítás még egyszerűbbé teszik a használatát. Nem kell bajlódnod a képernyő igazításával, az eszköz mindezt automatikusan megoldja.

Ez a projektor nemcsak a képminőségben és hangzásban kiemelkedő, de hosszú élettartamú is, hiszen a lézeres fényforrás élettartama 30 000 órát biztosít. Ez azt jelenti, hogy éveken át élvezheted a filmnézést, anélkül, hogy a lámpa cseréjével kellene foglalkoznod. A Dangbei Mars Pro 2 most 458 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BGCVZX  kuponkód felhasználásával. Ingyenes szállítással érkezik a cseh raktárból.

hirdetés