hirdetés

Most kuponozd a Geleipu DL28 dupla kosaras air fryer-t

8 az 1-ben forrólevegős fritőz az eddigi legalacsonyabb áron kapható

hír
Most kuponozd a Geleipu DL28 dupla kosaras air fryer-t 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-23

A Geleipu DL28 air fryer egy igazán praktikus megoldás a modern konyhában, hiszen dupla, 2×3,75 literes kosárral rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre két különböző ételt is elkészíts, vagy egy nagyobb adagot. Az olajmentes fritőzök piaca mostanra telítetté vált, kevés olyan gép van azonban még, ami szimultán két különböző étel elkészítésére is alkalmas lenne. Most ráadásul az eddigi legalacsonyabb áron, mindössze 31 500 Ft-ért kuponozható, ami igazán megérős ajánlat.

A Geleipu DL28 egyik különlegessége a „sync finish” funkció, ami gondoskodik arról, hogy a két kosárban készülő különböző ételek egyszerre legyenek készen, így nem kell attól tartanod, hogy egyik étel kihűl, mire a másik elkészül. Emellett a készülék figyelmeztetést ad, amikor az ételt forgatni kell, így garantálva, hogy minden oldalról egyenletesen süljön át. Ha még kezdő vagy a forrólevegős sütők világában, egy 50 receptet tartalmazó füzet is jár hozzá, hogy könnyedén belevághass az egészséges főzésbe.

Ez az air fryer most az eddigi legalacsonyabb áron, mindössze 31 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a BG0b418a kód  használatával, ráadásul ingyenes szállítással pár nap alatt megérkezik EU raktárból. Ha forrólevegős fritőz vásárlását tervezted, akkor mindenképpen érdemes most lecsapnod rá.

hirdetés