hirdetés

Most érdemes a Narwal Freo X Ultra robotporszívót elhozni

Soha sem látott alacsony áron a Techtober Feszt 2024 keretén belül

hír
Most érdemes a Narwal Freo X Ultra robotporszívót elhozni 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

Sikerült egy nagyon pazar robotporszívó árát lealkudnunk a Geekbuyingnál a Techtober Fesztünk alkalmával. A Narwal Freo X Ultra nemcsak porszívózásra képes, hanem fel is mos, de a legszerethetőbb tulajdonsága, hogy gubancolódás nélkül szedi fel a szőr- és hajszálakat, így leginkább azoknak ajánlott, akik sokat küzdenek háziállataik elhullajtott bundájával. Ezenfelül még számos nagyszerű funkciót tartogat, amik miatt bátran ajánljuk mindenkinek. Most ajándékba kapsz 6 darab porzsákot is mellé.

LiDAR technológiával tájékozódik, ezzel készíti a 3D-s térképeket, de még számos más szenzorral rendelkezik, így például képes elkerülni a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat. Portartálya 1 literes, ami akár 7 hétig is el van csere nélkül. Az összegyűjtött koszt képes összetömöríteni, a dokkoló pedig automatikus szárítással szagmentesíti. Az okostelefonon keresztüli applikáció adott, rengeteg részletet beállíthatsz az alapos és hatékony takarítás érdekében, mint például a no-go zónákat, ahova tilos mennie a porszívónak. Hangvezérléssel is irányíthatod, de annak érdekében, hogy gyermeked vagy háziállatod ne nyomjon el rajta semmit, gyerekzárral úgyszintén ellátta a gyártó, ami aranyat ér.

Az ára nem gyenge, de a tudását és a rengeteg kényelmi funkcióját megfigyelve nem annyira meglepő. A Techtober keretén belül, most sikerült egy nagyon jó ajánlatot nyélbe ütnünk a Geekbuyinggal. Az egyedi NNNRENDELJKINAIT126  kuponkóddal az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban, 269 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz. A termék európai raktárból és ingyenes szállítással érkezik ajándék porzsákokkal együtt. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más robotporszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

Ha pedig egy sokkal olcsóbb takarítógépbe gondolkodsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a szintén remek áron futó Vactidy V9 és V9 Pro robotporszívót.

hirdetés