hirdetés

Modern, rozsdamentes acél csaptelep digitális kijelzővel

A stílus és funkcionalitás találkozása

hír
Modern, rozsdamentes acél csaptelep digitális kijelzővel 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-10

A modern konyhai vagy fürdőszobai berendezések kiválasztásánál nem csak az esztétikum, hanem a praktikusság is kulcsfontosságú. Ez a digitális kijelzős, rozsdamentes acél csaptelep innovatív megoldásaival kényelmesebbé teszi a mindennapokat. A beépített hőmérséklet-kijelző és a dupla funkciójú vízszabályozás csak néhány az előnyök közül, amelyek megkönnyítik a használatot. Kuponunk segítségével most 18 700 Ft-ért megrendelheted, mert a fürdőszobád is megérdemel egy kis frissítést.

A csaptelephez két 60 cm-es, G1/2-es vízcső is tartozik, ami megkönnyíti a beszerelését. A legtöbb mosdóhoz és mosogatóhoz illeszkedik, így nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt. Ráadásul négy különböző színben érhető el, így könnyedén igazíthatod a konyhád vagy a fürdőszobád meglévő dizájnjához. A fekete, krómozott, fehér és pisztolyszürke árnyalatok modern, letisztult megjelenést biztosítanak, amelyek stílusos kiegészítői lehetnek bármilyen térnek.

Ez a digitális kijelzős csaptelep most mindössze 18 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a BGe72b26  kuponkód felhasználásával. Az ár/érték arányt figyelembe véve rendkívül kedvező ajánlat, főleg, hogy ebben már a szállítás is benne van. A termék európai raktárból érkezik, így gyorsan és extra költségek nélkül juthatsz hozzá.

hirdetés