hirdetés

Modern csaptelep kijelzővel 20 000 Ft-os ár alatt vihető

Digitális kijelzős, dupla vízszabályozású rozsdamentes acél csoda

hír
Modern csaptelep kijelzővel 20 000 Ft-os ár alatt vihető 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-18

Ez a modern, digitális kijelzős, rozsdamentes acél csaptelep innovatív megoldásaival kényelmesebbé teszi a mindennapokat és garantáltan feldobja minden konyha és fürdőszoba hangulatát. A beépített hőmérséklet-kijelző és a dupla vízszabályozás csak kettő a sok előnyök közül, amelyek megkönnyítik a használatát. A Ranvee kuponjával most 19 600 forintért megrendelheted. Én biztosan a vízesés funkciót próbálnám ki rajta legelőször.

A csaptelephez két 60 cm-es, G1/2-es vízcső is tartozik, ami megkönnyíti a beszerelését. A legtöbb mosdóhoz és mosogatóhoz illeszkedik, így nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt. Ráadásul négy különböző színben érhető el, így könnyedén igazíthatod a konyhád vagy a fürdőszobád meglévő dizájnjához. A fekete, krómozott, fehér és szürke árnyalatok modern, letisztult megjelenést biztosítanak, amelyek stílusos kiegészítői lehetnek bármilyen térnek.

Ez a digitális kijelzős csaptelep most mindössze 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd az RCPTCDKNCWQM  kuponkód felhasználásával. Fontos, ha szürke színben választod, akkor egy kicsit magasabb árral kell kalkulálnod, az a típus 20 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ugyanezzel a kuponkóddal. Az ár-érték arányt figyelembe véve ez egy rendkívül kedvező ajánlat.

hirdetés