hirdetés

MIUI párásító-légtisztító kisállatos- és száraz lakásokba

Jó megoldás a levegő tisztítására, párásítására

hír
MIUI párásító-légtisztító kisállatos- és száraz lakásokba 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-15

A MIUI 2 az 1-ben párásítóval kombinált légtisztító egy kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék otthonuk levegőjét tisztán és egészségesen tartani, legyen szó kisállatokkal megosztott otthonokról, száraz levegőjű betonépületekben lévő lakásokról, vagy bármely olyan helyről, ahol fontos a tiszta és megfelelően párásított levegő biztosítása.

A készülék különösen energiahatékony, köszönhetően a MI-CYLONE „szélturbina” technológiának, amely alacsony energiafelhasználás mellett is magas teljesítményt nyújt. Mindössze 24 wattos fogyasztása biztosítja, hogy a készülék hosszú távon is gazdaságosan üzemeljen. Azok számára, akik fontosnak tartják a csendes működést, a MIUI légtisztító és párásító tökéletes választás, hiszen ultra-csendes, 25 decibeles üzemmódja garantálja, hogy szinte észrevétlenül, zajtalanul működjön, akár éjszaka is.

A készülék négy különböző szélsebességgel rendelkezik, így könnyen beállítható a kívánt tisztítási és párásítási szint. Az 51-150 köbméter óránkénti légáramlási kapacitás pedig lehetővé teszi, hogy a párásító légszűrő akár 35-60 négyzetméteres területet is hatékonyan tisztítson és párásítson. A MIUI párásító könnyen kezelhető, érintéses kontrollpaneljén keresztül, ahol beállíthatjuk, hogy milyen módban működjön – automata-, alvó üzemmódban –, valamint időzíthetjük is.

Az Aliexpressen most 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a ZIF2I8PI6IMA  kuponkódért cserébe. Vásárolható a termékhez további párásító- és légtisztító szűrő is, amelyeket elegendő 6-8 havonta cserélni.

hirdetés