Mini PC és gamer vásár a Geekbuyingon | RendeljKínait

Mini PC és gamer vásár a Geekbuyingon

Geek kánaán

hír
írta: hajas
2021-04-14

Megérkezett a Geekbuyingra a mini PC és gamer vásár. Egy rakás számítástechnikai, tech és gaming cuccot vásárolhattok meg jelentős kedvezményekkel, de persze az extra kuponokat ebből a cikkből sem hiányozhatnak, lássuk, mi a mai felhozatal.

PS3000 gamestick

A PS3000 egy apró, HDMI porton keresztül csatlakoztatható  gamestick, ami körülbelül akkora, mint egy pendrive, mégis egy rakás előreinstallált klasszikus játék van rajta, de SD kártyán keresztül további játékokat telepíthettek rá. A dobozban 2 darab kontrollert találtok, melyek a régebbi PlayStationök formavilágát örökölték. A csomagban mindent megtaláltok, ami a működéshez szükséges, sőt, még egy HDMI hosszabbítót is mellékeltek, ha esetleg nem férne bele a tévétekbe az eszköz. Az NNNPS3 kóddal 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg cseh raktárból, ez az összeg pedig már a szállítási költségeket is tartalmazza.

ANBERNIC RG351P

Az ANBERNIC RG351P egy igazi kis retró, hordozható játékkonzol, amire egy 3,5 colos IPS kijelző került. 20 féle játékformátumot támogat, többek közt a PSP-s, a PS1-es, az NDS-es vagy a Nintendo 64-es formátumú klasszikusokkal is játszhattok. Egy töltéssel akár 8 órán keresztül is nyomhatjátok a régi, nagy kedvenceket, a 3500 mAh-s aksijának köszönhetően. A teljesítménnyel sem lehet gond, hiszen egy négymagos processzor, valamint 1 GB RAM és 64 GB belső tárhely áll rendelkezésetekre, utóbbi pedig bővíthető micro SD kártyával. Az 5RAEJKNF kuponkóddal, szállítással együtt 25 500 Ft-ért rendelhető Csehországból.

Tronsmart Shadow

A Tronsmart nemrég mutatta be a legújabb gamer headsetét, a Shadow-t, azonban a korábbi modellekkel ellentétben az új fejes már vezeték nélkül is használható. A készüléket Tpye-C porton keresztül lehet tölteni, a benne található, 1000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően pedig 12 órán át használhatjátok. Az USB csatlakozó mellett találjátok a vezérlőgombokat, valamint a mute gombot és a jack portot is. 2,4 GHz-s frekvencián csatlakozik a gépetekhez, az ehhez szükséges USB adaptert megtaláljátok a dobozban. A gyártó szerint Xbox és PlayStation gépekkel is működik, így a konzolosoknak sem kell lemondaniuk róla. Ha használjátok az NNN21IL43 kuponkódot, akkor szállítási költségekkel együtt 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és ezt is Csehországból küldik.