hirdetés

Micollme ionos hajszárító és felhős falilámpa a Ranveetól

Kupon érkezett az ionos Micollme H6S hajszárítóra és a felhő alakú falilámpára

hír
Micollme ionos hajszárító és felhős falilámpa a Ranveetól 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-09

Ez a cikk nemcsak a hölgyeknek és a vizes hajaknak szól, hanem a hangulatfényeket kedvelőknek is. A Micollme H6S hajszárító nemcsak jó áron kapható, hanem rendelkezik szinte az összes olyan tulajdonsággal, ami megkönnyíti a séró belövését, ilyen például a gyors szárítást elősegítő ionizátor, a két sebességfokozat, a háromféle hőmérsékletmód és a plusz két fej. A felhő alakú, érintésvezérlős falilámpa pedig 3 színhőmérséklettel, villogásmentes, alacsony kék fény kibocsátással és kétféle méretben kapható. A Ranvee oldalán mindkét termék jó áron kuponozható.

Emellett a negatív ionok elősegítik a vízmolekulák felbomlását, így gyorsabban meg tudjátok szárítani a hosszabb és dúsabb hajkoronákat is. 1600 W-os, kefe nélküli, 110 000 fordulat/perc sebességű motort és mindösszesen csak 59 dB hangerőt kapott, ami nem számít rossznak és túl hangosnak sem a hajszárítók között. A gyártó ígérete szerint az átlagos hosszúságú és dússágú haj körülbelül 5 perc alatt teljesen megszárítható.

A Ranvee lengyel raktárából a J7RM5R0V5ZMX  kuponnal 17 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért le is csaphatsz rá. Nem érdemes kihagyni.

Felhő alakú falilámpa – Feldobja a lakás hangulatát

Nem sok olyan falfelületet tudok elképzelni, ahol ne mutatna jól egy aranyos, mégis elegáns, fém, PE és akril kombóból összerakott, felhő alakú falilámpa. Egyaránt a gyerekek és a felnőttek nagy kedvence lehet könnyedén. A lámpát érintésvezérléssel kapcsolhatod ki-be és válthatsz a 3 elérhető színhőmérséklet között. Döntsd el, hogy épp egy letisztult, fehér, egy kényelmes, semleges fény vagy egy romantikus meleg fény az, amire épp vágysz!

A terméket olyan szembarát LED égőkkel látták el, amik utánozzák a természetes fényt a magas színvisszadási indexükkel. A CRI≧97 és CQS ≧98 érték mellett élénk és pontos színeket biztosít, miközben védi a szemed. Mindezek mellett megfelel az IEC RG0 alacsony kék fényre vonatkozó szabványoknak és az IEEE PAR1789 villogásmentes irányelveknek, minimalizálva a szemek potenciális károsodását.

A lámpa két méretben is kapható: a kisebb 25x15x4 cm-es mérettel és 12 W-os teljesítménnyel, míg a nagyobb 30x18x4 cm-es mérettel és 15 W-os teljesítménnyel tölti be a teret.

A JS18ZXQZEB27  kuponkód használatával a kisebb méretű 9000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a nagyobb pedig 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Ranvee oldaláról.

hirdetés