hirdetés

Merülj el a játék világában az FYHXele ívelt kijelzővel!

Tökéletes választás a szuper játékélményhez és a hatékony munkavégzéshez

hír
Merülj el a játék világában az FYHXele ívelt kijelzővel! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-06

Az FYHXele monitor kis túlzással állítható, hogy minden gamer és profi felhasználó álma. Ez az ívelt kijelző ár-érték arányban kiváló látványt és teljesítményt nyújt, hogy minden tevékenység során a lehető legjobb élményt biztosítsa. A 2800R görbületű képernyő, a gyors 2 ms-os válaszidő és a 75 Hz frissítési ráta garantálja, hogy mindig egy lépéssel az események előtt járj.

így hosszabb használat során is védi a szemed a fáradtságtól és az irritációtól. A stabil háttérvilágítás tisztább képet biztosít, így akár órákon át kényelmesen dolgozhatsz vagy játszhatsz.

Az FYHXele monitor HDMI és VGA portokkal rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatod különböző eszközeidhez. A VESA kompatibilitásnak köszönhetően falra is szerelheted, így optimalizálhatod a munkaterületedet és megszabadulhatsz a kábelrengetegtől. Az ultrakeskeny keret és a stílusos fém állvány modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az íróasztalodnak.

Ez a monitor nemcsak a játékosoknak nyújt kiemelkedő élményt, hanem azoknak is, akik a munkájukhoz keresnek megbízható és minőségi kijelzőt. Nem utolsó sorban azt is érdemes megemlíteni, hogy a magyarországi felhozatalban ennyiért nem lehet ívelt kijelzőt kapni.

Szerezd be az FYHXele ívelt kijelzőt, és élvezd a tökéletes képet és a kényelmes használatot minden nap. Vásárold meg most, és használd a BG82ffb9  kupont, hogy még kedvezőbb áron juthass hozzá: a 24 colost mindössze 38 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 27 colos kijelzőt pedig 49 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheted most.

hirdetés