hirdetés

Mentsd meg a csuklód állóegérrel

Vertikális egér kötelező gamereknek és PC előtt dolgozóknak

hír
Mentsd meg a csuklód állóegérrel 1
Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-21

Először én is furcsán néztem, amikor egy panaszos chatüzenetemre – miszerint nagyon fáj és be van duzzadva a csuklóm külső fele, ahogy a neten rákerestem a háromszögcsontom –, egy ortopédus barátom átküldte a vertikális egér fotóját. Ennek lassan 10 éve, azóta kizárólag ilyen állóegeret használok és csuklóproblémám sose tért vissza. Vegyétek meg ezt a megbízható, vezeték nélküli állóegeret, most elképesztő kedvezménnyel a lenti kuponért cserébe és előzzétek meg a fájdalmas kéztő parákat!

Az egér 1000-től 3200 DPI-ig állítható felbontása lehetővé teszi, hogy igényeidnek megfelelően válaszd ki a legmegfelelőbb érzékenységet. Az eszköz csendes működése ideális munka közben, amikor a zavartalan koncentráció elengedhetetlen.

A vertikális egér 180 grammos súlyával, 110x72x75 mm-es méretével és 10 méteres hatótávolságával ideális választás mindazok számára, akik ergonomikus egeret keresnek a mindennapi munkához. Az egér strapabíró kialakítása és a tartós gombok – 5 millió kattintás élettartammal – biztosítják, hogy hosszú távon is megbízható társad legyen a virtuális csatákban és a napi teendők során, anélkül, hogy a csuklódat tönkre tennéd.

Most féláron hozzájuthatsz a vertikális egeréhez, az RKSULI2  kuponkódért cserébe 16 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd az Aliexpressen, további költségekkel nem is kell számolnod, csak megrendeled és hamarosan felfedezheted a kurzorirányítás merőben új élményét.

hirdetés