hirdetés

Megjelent az új Bluetti B300K power station

2764,8 Wh-s, széleskörűen bővíthető, kombinálható, hordozható erőmű

hír
Megjelent az új Bluetti B300K power station 1

Forrás: Bluetti

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-25

A Bluetti, a hordozható energiatárolási megoldások úttörője legújabb innovációjával, a B300K hordozható erőművel ismét forradalmasítja a szabadtéri kalandokat. A mai napon bemutatásra kerülő power station segítségével még akkor is kapcsolatban maradhatsz a külvilággal, ha az elérhető elektromos hálózattól távol jársz. Mindössze 29,5 kg és nagyjából pont akkora, hogy tökéletesen elférjen egy kisebb autó csomagtartójának egyik csücskében, így könnyen elkísér minden útra. Ráadásul széleskörűen kombinálható és egymásra helyezhető számos egyéb Bluetti termékkel.

A B300K egyik legnagyobb előnye a lenyűgözően gyors töltési idő. Az AC300 vagy AC500 készülékkel párosítva az akkumulátor mindössze 45 perc alatt töltődik fel 80%-ra, így gyorsan, jelentős megszakítás nélkül folytathatod a munkádat, szabadidős tevékenységedet vagy kezelheted a vészhelyzeteket. Emellett a termék nemcsak bővítőmodulként, hanem sokoldalú áramforrásként is funkcionál, a beépített USB-A porttal az eszköz közvetlen tápellátást biztosít az olyan alapvető eszközök számára, mint az okostelefonok, táblagépek és ventilátorok. Akár sürgős hívást kell kezdeményezned, akár hűvösen kell tartanod a sátrat vagy a lakóautót kempingezés közben, a B300K biztosítja, hogy mindig legyen áram, bárhol is légy. Az energiaállomás masszív, és jó hűtőrendszerű, alumínium házával együtt 525×327×209 mm-es és 29,5 kg-os, azaz nem a kézben cipelős típus, hanem a kocsi csomagtartójában elférős darab. Az előfúrt csavarfuratokkal pedig könnyen felszerelhető a falra vagy beépíthető a lakóautóba.

A Bluetti B300K power station mától megvásárolható a Bluetti hivatalos oldalán szuper bevezető kedvezménnyel 472 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ráadásul kétféle szettben is megveheted:

AC200L + B300K együtt, azaz 4812,8Wh/2400W teljesítmény 1 025 312 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért
AC300 + B300K együtt, azaz 2764,8Wh/3000W teljesítmény 788 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért

hirdetés