hirdetés

Még olcsóbb lett az erős, 800 W-os AOKDA A1 roller

136 500 Ft-ért a tiéd lehet a széles lábtartós, 10 colos gumis, dupla lengéscsillapítós cirkáló

hír
Még olcsóbb lett az erős, 800 W-os AOKDA A1 roller 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-05

Néhány napja írtunk először erről az AOKDA rollerről, ma pedig meglepődve tapasztaltuk, hogy a Geekbuying sokkal alacsonyabb áron kínálja az A1-es modellt, mint korábban mások. Az AOKDA A1 800 wattos motorral, 10 colos abroncsokkal, első-hátsó lengéscsillapítókkal és extra széles lábtartóval simán megmássza akár a 30 fokos emelkedőket is, sőt kihajthatod belőle a 45 km/h-t és pillanatok alatt megtehetsz vele akár 25 km-nyi távolságot is. Mindenkinek, aki erős, kényelmes és mégis megfizethető elektromos járművet keres, tökéletes választás lesz. Most csak 136 500 forint.

A rövid féktávot a kettős, mechanikus tárcsafék segíti elő. 3 sebesség mód közül választhatsz: 25 km/h, 35 km/h vagy a maximális 45 km/h. A szokásos kormányon található színes kijelző sem maradhatott ki, ezen keresztül követheted nyomon a menetadatokat, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a választott sebesség módot.

Kapd kezedbe a kulcsokat, vedd fel a bukósisakodat és már indulhat is a gurulás! A Geekbuying oldalán az NNNAOKDFODES  kuponkóddal 136 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod, gyors és ingyenes szállítás mellett.

hirdetés