hirdetés

Még olcsóbb lett a gyors Creality K1C 3D nyomtató

Többféle filamentes szettben is választható

hír
Még olcsóbb lett a gyors Creality K1C 3D nyomtató 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-09

Nagyon szeretjük a Creality K1C 3D nyomtatót, tesztünk során bebizonyosodott, hogy esetében egy nagyon gyors, kiváló minőségű, mindent automatán csináló printerről van szó, amit távolról menedzselhetsz a webes felületén keresztül, de olyan speciális dolgokra is képes, mint a time-lapse alapú kamerafelvétel vagy az el nem távolított tárgyak felismerése. Cserébe csak a hangos zajszintjét és egy-két apró hibáját kell elfogadnod. Most 186 000 forint alatt kuponozható, ráadásul többféle filament pakkban is választható, mindegyik ajándék mágneses munkalemezzel együtt.

Ezen a szinten az automatikus szintezés már alap, de olyan extrát is kapsz, mint például a WiFi-s webes távfelügyelet, vagy a beépített kamera, amely lehetővé teszi a nyomtatás távoli megfigyelését és time-lapse videók készítését 720p minőségben. A nyomtatást a felhőből is indíthatod a Creality Cloud alkalmazással, ahonnan több ezer ingyenes modellt letölthetsz. A nyomtató automatikus kalibrálása és a fűtött tárgyasztal garantálja a kiváló nyomtatási minőséget, a filament kifogyás elleni védelem és az áramszünet esetén is folytatható nyomtatás funkciói pedig különösen hasznosak hosszabb projektek esetén. Ez a gép szinte teljesen összeszerelve érkezik, csak a kijelzőt kell felszerelned rá, amiről minden beállítást megoldhatsz, ha nem csatlakoznál a hálózatra.

A Creality K1C egy jó képességű és gyors nyomtató, amiről a tesztünkben olvashatsz többet. Ha új még számodra a 3D nyomtatás világa és nem tudod, hogyan kezdj bele, akkor pedig ezt az írásunkat ajánljuk.

A Geekbuyingon most 8 különböző csomag közül is választhatsz, mindegyikhez jár egy ajándék 235×235 mm-es, mágneses munkalap, illetve minden típusnál él a kedvezményes ár a CREK1C  kupon használata esetén. A nyomtató magában 185 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól már vihető is lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés