hirdetés

Még olcsóbb a Ninkear N15 Air notebook

Budget laptop a gyereknek vagy a nagyinak

hír
Még olcsóbb a Ninkear N15 Air notebook 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-08

A Ninkear több notebookját teszteltük már és minddel meg voltunk elégedve, így volt ez az olcsóbb kategóriába sorolható N15 Air esetén is. Ez a legolcsóbb modell mind közül, ennél fogva közel sem olyan erős, mint a többi, de cserébe jóval olcsóbban meg is lehet kapni. Gyerekeknek, nagyszülőknek böngészni, YouTube videókat nézegetni, esetleg filmeket fogyasztani online streaming szolgáltatóknál tökéletes lehet, de ha valaki csak az ügyes-bajos dolgait intézné a neten, arra is megfelel.

Egy 44 Wh-s akkumulátor került bele, amit a gyártó 8 órányi videózáshoz elégnek mond, bár ez valószínűleg alacsony fényerőn, kikapcsolt WiFi-vel igaz. Reálisabb inkább 4-5 órás üzemidőt várni normál használat mellett. A WiFi csak az 5-ös (ac) szabványt támogatja, Bluetooth-ból pedig 4.2-őt kapott, ami még mindig jellemző az ilyen olcsóbb laptopoknál.

A gép 18 mm vastag és 1,6 kg, nem sok csatlakozónak csináltak rajta helyet, de azért van két USB 3.0 port, egy HDMI, egy 3,5 mm-es jack, egy microSD kártyaolvasó és természetesen a töltőport. A Ninkear N15 Air notebook most a BGe0e64a  kuponnal 93 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már meg is rendelhető, ráadásul EU raktárból küldik, így ingyenes szállítással, gyorsan és extra költségektől mentesen lehet a tiéd.

hirdetés