hirdetés

Még olcsóbb a BEECO HQD-314Pro komposztáló

Szabadulj meg zölden a konyhai hulladéktól

hír
Még olcsóbb a BEECO HQD-314Pro komposztáló 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-26

A BEECO HQD-314Pro konyhai komposztáló, amely hazánkan még viszonylag ismeretlen megoldást kínál a keletkezett hulladék mennyiségének környezetbarát kezelésére, most még jobb áron kuponohzató. Jelenleg mindössze egy komolyabb márka hasonló termékét találhatjuk meg itthon, így ez a termék mindenképpen figyelemre méltó. Világszerte, különösen az ökotudatos országokban, már mindennapos eszköz, és itt az ideje, hogy mi is megismerjük és használjuk a fenntarthatóság jegyében.

Ez a konyhai komposztáló láda két különböző üzemmódot kínál, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. A termikus szárítási üzemmód 3-10 órán át működik, míg a mikrobiológiai üzemmód 12 órán keresztül végzi a komposztálást. A készülék biztonsági zárral is rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a gyerekek hozzáférjenek a komposztálóhoz.

Kompakt mérete (314x314x314 mm) és elegáns dizájnja révén ez a komposztáló tökéletesen illeszkedik bármely konyhába. A 3,3 literes kapacitás lehetővé teszi nagyobb mennyiségű hulladék kezelését is, miközben a készülék esztétikailag is kellemes látványt nyújt.

A csendes működés (42 dB) és az aktívszenes szűrő biztosítja, hogy a komposztálás folyamata szagmentes és szinte észrevétlen legyen, így a BEECO komposztáló ideális választás beltéri használatra is. Használata rendkívül egyszerű: egyetlen gombnyomással működtethető. A készülék külső felülete könnyen tisztítható egy nedves ruhával, míg a belső tartály mosogatógépben is elmosható, így a karbantartás is gyerekjáték.

A BEECO HQD-314Pro komposztáló egy nélkülözhetetlen eszköz minden környezettudatos háztartás számára. Ez az innovatív háztartási eszköz nemcsak csökkenti a konyhai hulladékot, hanem hozzájárul a fenntartható életmódhoz is, miközben egyszerű használatával és karbantartásával mindenki számára elérhetővé teszi a komposztálás előnyeit. Hazai webáruházakban hasonló képességű gépet jóval drágábban lehet beszerezni, úgyhogy mindenképpen megéri szemügyre venni ezt a hasznos konyhai kiegészítőt. Tedd zöldebbé otthonod ezzel a szuper géppel, a BGRAUGBEECO kupon felhasználásával most 106 000 Ft-ért szerezheted meg. EU raktárból érkezik hozzád plusz költségektől mentesen.

hirdetés