hirdetés

Még lejjebb esett a Realme Buds Air 6 fülhallgató ára

6 darab zajszűrős mikrofon, 40 órás üzemidő, térhangzás

hír
Még lejjebb esett a Realme Buds Air 6 fülhallgató ára 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-07

Ez a füles pont olyan jó, mint amilyennek elsőre látszik. A megkapó dizájn jó belsőt takar, kiváló társ lesz mindennapi használatra, de akár sportoláshoz is. A Realme Buds Air 6 vezeték nélküli, Bluetooth-os, in-ear modell 6 darab zajszűrős mikrofont, nagyon hosszú, akár 40 órás üzemidőt, aktív zajcsökkentést, giga méretű hangszórókat és LHDC támogatást kapott. A jelenlegi 15 300 forintos ára miatt is tökéletes választás lehet bárki számára. Két színben is választható, így mindenki meg fogja találni a hozzá legjobban illőt.

A kiváló minőségű hangokért a 12,4 mm-es neodímium mágnesekkel ellátott driverek felelnek, a részletgazdag hangzásért pedig az LHDC 5.0 támogatásnak mondhatsz köszönetet, ami akár 900 kbps átvitelét is lehetővé teszi. Mindezek mellé még 3D Spatial Audio funkcióval, azaz erős térbeli hangzással és tízféle hangszínben variálható EQ-val is felvértezték.

6 darab zajszűrős mikrofonnal lesznek a telefonhívásaid és a meetingjeid kristálytiszta hangzásúak és zavartalanok. A füleseket pedig nem szükséges egyszerre használnod, ha csak az egyik füledbe tennéd, akkor is tökéletesen működni fog. A vezeték nélküli kapcsolatot Bluetooth 5.3 segítségével éri el, alacsony, 55 milliszekundumos késleltetéssel, hogy az aktiválható játék mód során a lehető legkisebb csúszás legyen a kép és a hang között. Az oldalai érintésérzékenyek, így kényelmesen fogadhatsz hívást vagy válthatsz a számok között. Az értintőfelületet a Realme Link applikáción keresztül saját ízlésed szerint alakíthatod, de itt találod a különböző beállításait is a fülesnek, például az EQ beállításokat és a Gamer módot.

A Realme Buds Air 6 fülest 15 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg zöld vagy narancssárga-ezüst színben, a BG691bb7  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés