hirdetés

Medencetisztítás játszi könnyedséggel

A Cafago mai ajánlatai a munkát és a szórakozást vegyítik

hír
Medencetisztítás játszi könnyedséggel 1

Forrás: Cafago

Atika
írta: Atika
2024-08-22

A Cafagón kapható vezeték nélküli medencetisztító robotnak azok örülhetnek, akiknek nagyobb méretű, épített medencéjük van, hiszen nem egy hálás feladat kézzel pucolni ezeket többször egy szezonban, az erre szakosodott szolgáltatók pedig nem dolgoznak olcsón. A Cafago gondolt arra is, hogy elfoglalhassátok magatokat, amíg a robot takarít, addig leugorhattok a terembe edzeni egy kicsit, miközben a Lenovo Erazer fülhallgatóján hallgathattok egy kis zenét.

Lenovo Erazer XT60PRO fülhallgató

A Lenovo több fülhallgatóját bemutattuk már itt a RendeljKínait hasábjain, azonban az Erazer branddel még mi sem találkoztunk eddig, ami alapvetően a Lenovo egy előre kész PC-ket gyártó albrandjeként indult. Azóta már léteznek perifériáik is, köztük az XT60PRO fülhallgató, ami egy kimondottan sportoláshoz tervezett darab.

Kialakítását tekintve egy in-ear, tehát agybadugós fülhallgatóról beszélhetünk, azonban kapott egy kampót is, amelynek hála sportolás közben még nehezebben esik ki a fületekből. Az XT60PRO-nak nem ez az egyetlen tulajdonsága, ami miatt sokkal jobb benne sportolni, ugyanis a vezérlése is egy valódi, mechanikus gombbal lett megoldva, így nem jelent kihívást izzadt kézzel sem átugrani egy számot vagy felvenni egy bejövő hívást. Szerencsére a hangerő is állítható így, tehát egyáltalán nem kell a telefonotok után nyúlni a teremben, ha egyébként nincs rá szükség.

A fülesekben 10 mm-es dinamikus driverek dolgoznak, IPX5 szabvány szerint állnak ellen a nedvességnek és egy töltéssel 6,5 órán keresztül használhatjátok. A töltőbölcsővel együtt 24 órányi üzemidőt hordozhattok magatokkal, a töltöttségről pedig a tok belsejében lévő kijelző tájékoztat titeket.

A Cafago kupon nélkül is nagyon jó áron kínálja ezt a fülhallgatót, de érdemes sietni, mert gyorsan fogy a készlet. A fekete és krém színben elérhető Lenovo Erazer XT60PRO-t jelenleg 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálják és kínai raktárból szállítják, de extra költségekkel így sem kell számolnotok, hiszen minden benne van az árban.

hirdetés